autopremier.hu
Személygépkocsi
Motorkerékpár
Haszongépjármű
Munkagép
Lakókocsi, lakóautó
Vizijármű
Légijármű

AdChange ingyen reklám

Sefticar Autókereskedés

Suzuki Hollós

MODERADO AUTO

301autó

BBB Cars

Vario Motor Pécs

Bikeman USA Kft.

MG-Cars

Pannon Air Service

Laslo Truck
Főoldal Belépés Regisztráció Hirdetésfeladás Autókereskedések Motorkereskedések Ügyfélszolgálat Notesz
FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK
 • Az Autopremier.hu (továbbiakban Szolgáltató) az oldalaira regisztrált ügyfelei (továbbiakban Felhasználó), valamint a felvitt hirdetések és információk iránt érdeklődők részére jelen Felhasználói Feltételekben meghatározott módon és feltételekkel teszi elérhetővé szolgáltatásait.
 • Az Autopremier.hu oldalainak használata kizárólag a Felhasználói Feltételek elfogadása és annak maradéktalan betartása esetén lehetséges.
 • Szolgáltató regisztrációs díj ellenében hirdetési felületet biztosít Felhasználó részére, mely felületre Felhasználó helyezi el hirdetéseit és egyéb információit.
 • A Felhasználó által felvitt tartalmak valódiságáért kizárólag Felhasználót terheli felelősség, ebből következően az adatok valótlanságából eredő károkért szintén Felhasználó felel.
 • Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az oldalain megjelentetett hirdetésekhez az azok iránt érdeklődők bármikor hozzáférhessenek.
 • Szolgáltató a munkavégzés során tudomására jutott, a Felhasználó által részére önként megadott adatok nem publikus részét a személyi adatvédelemnek megfelelő körültekintéssel, bizalmasan kezeli.
 • Felhasználó a Szolgáltató regisztrációs oldalain feltüntetett mindenkori regisztrációs díjat elfogadottnak tekinti és egyben kötelezi magát annak Szolgáltató által megjelölt határidőig történő megfizetésére.
 • Késedelmes fizetés esetén Szolgáltató jogosult a hatályos törvények betartása mellett Felhasználó terhére az alapösszeg megfizetésén túl késedelmi díjat felszámolni, valamint minden a Felhasználó által felvitt adatot az Autopremier.hu oldalairól előzetes értesítés nélkül, azonnali hatállyal törölni.
 • Szolgáltató abban az esetben is élhet fent említett jogaival, ha Felhasználó hirdetési felületét nem rendeltetésszerűen használja, vagy a hirdetés szövege más internetes oldalra történő utalást, hivatkozást tartalmaz, valamint, ha a Felhasználó közerkölcsbe ütköző képi, szöveges vagy egyéb információkat tesz közzé.
 • Szolgáltató semmilyen adattörlésből származó kárért nem tartozik felelősséggel Felhasználó felé.
 • Jelen Felhasználói Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv és a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezései az irányadók.

Autopremier.hu 2005-2010

 

 Weblap tárhely domain


Autóspark

Mimi-car Kft.

Kit-Car Autó

Autó Gégény Kft.

Vario Autó Pécs

Tüsi-Car

Frédi-Béni Autócentrum

Honda Park

Wallis Motor Pest

Rings Auto
Felhasználói feltételek
Copyright © 2005 Autopremier.hu - Minden jog fenntartva Webdesign